Om Deal DK

Deal.dk, som er en del af annoncemarkedet GulogGratis.dk, udbyder hver eneste dag en spændende oplevelse til halv pris på deres hjemmeside. Dealudbyderen startede med at sælge deals gældende i Odense, men sælger i dag også deals i Hirtshals, Mariagerfjord og i Aalborg.

Konceptet bag Deal.dk bygger på den populære Groupon forretningsmodel, der går ud på at samarbejde med en række sælgere om at udbyde nogle attraktive daglige deals.

Det er især deals på oplevelser, såsom middage på gode restauranter, og spændende wellnessoplevelser, såsom en times afslappende massage, der udbydes på Deal.dk. Priserne er gode og besparelserne er rigtig store. Mange af Odenses gode restauranter har tilbud kørende på Deal.dk, så der er gode og billige middage i vente for odenseanerne.

Deal.dk har ikke en app, men du kan finde Bowntys roste app, der samler deals fra alle de forskellige dealudbydere, heriblandt Deal.dk, og inddeler dem i kategorier.

Du får altid en god og venlig behandling af Deal.dks kundeservice, der står til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål til deres deals. Deal.dk er også at finde på Facebook og Twitter, hvor du kan følge med i deres aktuelle deals.