Om Just-Half-Price

Just-Half-Prices grundprincip er, at deals skal virke for gode til at være sande, for at de er gode nok til at blive udbudt på Just-Half-Price.dk. Derfor har du altid en garanti for at finde gode deals på hjemmesiden.

Dealudbyderen har hovedsæde i Odense, men udbyder deals i de fleste større danske byer såsom København, Odense, Aarhus og Aalborg. Også selvom du ikke bor i en af de ovennævnte byer, er der stadig masser af relevante deals for dig at hente på Just-Half-Price.dk, da mange af hjemmesidens tilbud omfatter ophold, rejser og produkter, som kan købes uafhængigt af hvor i Danmark, man bor.

Der er masser af fristende deals at finde på Just-Half-Price.dk, ikke mindst på sushi, massage, skønhedsbehandlinger, moderigtige produkter, samt attraktive rejser og hotelophold. Og du kan oven i købet købe dine deals med god samvittighed, da Just-Half-Price støtter diverse velgørende formål.

Just-Half-Price har ikke en app, der giver dig tilbud på mobilen. Til gengæld kan du finde Bowntys smarte app her, som giver dig nem adgang til gode deals, uanset hvor du befinder dig. App'en indeholder en oversigt over alle markedets deals og inddeler dem i overskuelige kategorier, der gør det nemt for dig at spotte de bedste deals.

Hvis du har nogle spørgsmål til de deals, som Just-Half-Price udbyder, står deres kundeservice altid klar til at hjælpe dig på telefon eller e-mail.