Om SpisIByen

Spisibyen er en hjemmeside som, som navnet allerede siger, fokuserer på gode spisesteder. På hjemmesiden kan man finde deals til nogle af de bedste spisesteder i Danmark og Sverige. Man kan finde god mad til meget attraktive priser. Dealsene på siden skærer typisk 30-50% af normalprisen. Spisibyen ønsker at give kunderne ”an offer you can´t refuse” og dermed en madoplevelse de aldrig vil glemme.

Udover deals til gode madoplevelser tilbyder Spisibyen som noget nyt også gastronomiske rejser til udlandet. Hver måned bliver de bedste gastronomiske rejser tilbudt til forskellige byer rundt omkring i verden, som fx Rom, Berlin, Barcelona, Venedig og mange flere. Med de gastronomiske rejser får du mulighed for at spise på fine 2 eller 3 stjernede restauranter rundt omkring i verden, både kendte og ukendte. Del oplevelserne med din kæreste, din bedste ven/inde eller nogen helt tredje. Garanteret er at turene indeholder gastronomi på højt plan.

Spisibyen tilbyder også hjælp til at finde den perfekte location og catering når du skal holde en fest – om end det er et bryllup, en fødselsdagsfest, et barnedåb eller noget helt tredje. I samarbejde med deres partnere er de klar til at hjælpe dig med at finde både sted og catering til din fest. Således kan du se hvilke muligheder der er og sammenligne steder, menuer og priser så du netop kan holde den fest du ønsker dig. Denne service er helt gratis for dig.

Hver uge kommer der nye deals op på Spisibyen, så tilbuddene er aldrig de samme. Desuden kan deres deals findes i Dagbladet Børsen.

Deres koncept er bygget på at give kunderne gode gastronomiske oplevelser så de kan forkæle sig selv og de nærmeste til lave priser.