Om Whatelse

Whatelse er en af de nyere dealudbydere på markedet i Danmark, og indtil videre sælger de udelukkende deals i København. Dealudbyderen har dog hurtigt fået succes, ikke mindst på grund af den høje kvalitet af de deals, der udbydes på hjemmesiden. Dealudbyderen specialiserer sig inden for kvalitetsdeals og retter sig mod kræsne og kvalitetsbevidste københavnere, der ikke bare køber hvad som helst.

Konceptet bag Whatelse bygger på den succesfulde Groupon forretningsmodel, der går ud på i samarbejde med diverse restauranter og butikker at udbyde daglige tilbud på produkter og oplevelser. Whatelse adskiller sig dog fra mange andre dealudbydere ved kun at udbyde én deal dagligt, til gengæld for at der lægges et stort arbejde i at udvælge de helt rigtige kvalitetsoplevelser og kvalitetsvarer.

Tilbuddene på Whatelse gælder ofte spiseoplevelser, såsom restaurantmiddage og takeaway sushi, men der udbydes også andre typiske deals på hjemmesiden, såsom skønhedsbehandlinger og diverse forbrugsgenstande.

Whatelse har endnu ikke en app, men med Bowntys app kan du sammenligne deals fra alle dealmarkedets udbydere, herunder Whatelse. Bowntys app inddeler alle markedets deals i kategorier og gør det nemt og overskueligt for dig at finde og sammenligne lige netop de deals, som interesserer dig.

Hvis du har nogen spørgsmål til de deals, Whatelse udbyder, kan du kontakte dem pr. e-mail eller telefon, og deres kundeservice vil hjælpe dig hurtigst muligt.